Nagel-reparatie/verfraaiing

Nieuw bij NCS Pedicure


Polygel is een revolutionair product op het gebied van nagelreparatie en verfraaiing.
De polygel is een dikke geurloze gel die lichter en sterker is dan andere gels of acryls.
Erg flexibel dus ideaal voor de teennagels. De polygel is er in drie kleuren. 
De Clear: Een transparante gel die gebruikt wordt bij mycose nagels om de mycose te blijven controleren. Eventueel kan er een gellack overheen gezet worden.
De Pink: voor een natuurlijke gekleurde nagel.
De White: voor de French Pedicure in combinatie met de Pink.
Of voor hele witte nagels. 

Prijsindicatie voor Polygel nagels:

Grote teennagel - per stuk - Clear-gel of Pink-gel € 7,50 overige teennagels  € 5,00 per stuk
Alle teennagels met Clear-gel of Pink-gel € 45,00
Alle teennagels  French-gel € 55,00
Alle teennagels met Clear-gel en gellack € 60,00
Alle teennagels met Clear-gel en French gellack € 65,00


 

 

Heeft u last van schimmelnagels ook wel kalknagel genoemd of heeft u een nagelbeschadiging of nagelverkleuring? Of wilt u gewoon super mooie teennagels hebben? Door het aanbrengen van NCM Sculpture Clear gel  kunnen deze problemen verholpen worden, zodat u ook weer mooie teennagels kunt hebben. NCM Sculpture Clear gel is bijzonder elastisch om de afwikkeling van de voet optimaal te kunnen volgen en om de drukbelasting van de teennagels aan te kunnen. Door de transparantie van de Sculpture Clear Gel kan de mycose (kalk- schimmelnagel) gecontroleerd blijven. Eventueel kan er nog Gellak gebruikt worden als de mycose of verkleuring onzichtbaar moet zijn. 

 

Ook NCM Sculpture Pink Gel in combinatie met French Pedicure is een optie. Door de pink gel ziet u nagel er natuurlijk uit maar elke oneffenheid wordt hierdoor onzichtbaar. Dit kan zowel met als zonder French pedicure. U zult verbaasd staan van het resultaat! 

 


Het is aan te raden om na het plaatsen van gel nagels  op een schimmelinfectie, 2 x per dag gebruik te maken van een schimmeldodend product wat zowel op de met gel behandelde nagel(s) toegepast dient te worden als op de gezonde nagels. Dit om uitbreiding te voorkomen.  Doordat de gel er voor zorgt dat u nagel weer normaal groeit en u 2 x per dag een schimmeldodend product gebruikt , zal de schimmel na verloop van tijd geheel verdwijnen. Ook dient u uw schoenen te behandelen en dagelijks schonen sokken te dragen. Omdat de gel met uw teennagels mee groeit is het raadzaam om de gel nagels tussen de 4 en 6 weken op te laten vullen. Zeker wanneer het een schimmelnagel betreft. Als er zich geen problemen voordoen, groeit de gel met de gezonde nagel uit. De tijdsduur van de behandeling met de gel, tot er weer gezonde nagel is gegroeid, is afhankelijk van de staat waarin de teennagel verkeerd. Gemiddeld duurt dit tien tot twaalf maanden. Ter controle, en om permanent een mooi resultaat te behouden, moet de gecorrigeerde nagel iedere 4 á 5 weken worden behandeld. 

Ik bespreek graag met u de mogelijkheden over de nagelreparaties of nagel verfraaiing.