Schimmel- of kalknagels

Een schimmelinfectie van de nagel, ook wel kalknagel genoemd, begint aan een hoekje van de nagel. Meestal op een plek die verzwakt is door bijvoorbeeld knellende schoenen. Dit plekje verandert langzaam van kleur en wordt wit of geel. Het plekje breidt zich geleidelijk uit totdat de gehele nagel is aangedaan. Het uiteinde van de nagel kan gaan loszitten en in sommige gevallen laat de nagel los. Indien de nagel blijft zitten wordt hij uiteindelijk geel, broos, dik en brokkelig. Een kalknagel jeukt niet maar is soms pijnlijk en wanneer de kalknagel is verdikt merkt u dat u schoenen krap gaan zitten.

Behandeling:
Ik behandel een schimmelnagel door hem zo dun mogelijk te frezen en de nagelomgeving goed schoon te maken. Daarna kan ik er eventueel met 
NCM Sculpture Clear gel er een kunstnagel op plaatsen. U kunt er hier meer over lezen. Buiten de behandelingsmogelijkheden door de huisarts zijn er tal van schimmeldodende producten te koop.  De producten die ik gebruik en waar ik goede resultaten mee behaal en daarom ook van harte aanbeveel zijn:
Dadi'Oil  en Hfl Solution spray. 
Deze producten samen zorgen ervoor dat schimmelinfectie harder wordt aangepakt. De solution spray is ook te gebruiken bij huidschimmels en zwemmerseczeem. U dient twee maal daags zowel de olie als de spray te gebruiken voor het beste resultaat.


Op deze foto kunt u zien wat voor uitwerking HFL- Solution spray in combinatie met Dadi'Oil heeft. Deze cliënt heeft 2x daags - 8 weken lang zijn nagels met HFL-Solution spray en dadi'Oil behandeld. De schimmel is sterk verminderd en de nagels zien er stukke beter uit. Dus wilt u echt van uw schimmel nagels af? Klik dan hier.Dadi'Oil is voor heel veel dingen te gebruiken, hier volgen er een paar:
Kalk/Schimmel Nagels 
Droge Nagelplaten 
Droge Nagelriemen 
Droge huid 
Psoriasis 
Eczeem
Huidproblemen
Zonnebrand 
Muggenbulten
Koortsuitslag 
Snij/Schaafwondjes 
Insectenbeten
Droog haar/ Droge haar punten
Puistjes
Onycholyse (los laten van de nagelplaat)
Eelt 
Dikke nagelplaten
Door chemo aangetaste Nagels/ Huid 
En nog veel meer....

Dadi'Oil is niet zomaar een Olie 
Het is een Wonderolie 
Die echt overal goed voor is. 
Geïnteresseerd? U kunt zowel de olie als de spray hier bestellen!

Advies:
Om her besmetting te voorkomen is het belangrijk om ook de sokken en de schoenen met Hfl Solution spray te behandelen. Vergeet ook uw badkamermatje niet met regelmaat te wassen. Gebruik zo min mogelijk zeep bij het wassen van de voeten. Droog tussen de tenen goed af. Draag altijd slippers in het zwembad en in de sauna. Laat uw voeten elke 6 tot 8 weken door de pedicuren checken en behandelen. Zo komt u het snelst van die vervelende schimmelnagels af.