NCS Pedicure

Voetverzorging aan huis 
Het anti schimmelnagel plan in 3 stappen.


Een schimmelnagel of kalknagel is een schimmelinfectie van de teennagels die zeer moeilijk te genezen is. Bij een schimmelnagel wordt de nagelrand witgeel, groen of bruin. Na verloop van tijd wordt de nagel dikker en brokkelt af, waardoor er pijn en irritatie in de schoenen ontstaat.  Uiteindelijk kunt u de nagel zelfs verliezen. Het is een zeer veel voorkomende aandoening, vooral bij ouderen. Maar liefst 90% van de ouderen heeft last van 1 of meer schimmelnagels.

Er zijn verschillende producten op de markt die allemaal beloven dat ze werken. U bent al snel
€ 30,00 per product kwijt en dan hebben ze ook van die “handige” kwastjes waarmee u de nagel moet behandelen! Zodra het kwastje eenmaal in contact is gekomen met de schimmelinfectie, nestelt de schimmel zich in het kwastje. Dit is dus water naar de zee dragen. Dan is er de lasertherapie. Een pijnlijke behandeling die al snel € 150,00 kost  plus de bijkomende kosten voor de schimmelwerende zalf .De vraag is, of je daadwerkelijk van je schimmelnagels af bent. Dan is er ook nog medicatie van de huisarts, zware medicijnen met veel bijwerkingen en in 30% van de gevallen werkt de medicatie niet eens.Wat is er dan zo anders aan mijn behandeling vraagt u zich nu af?
Ten eerste kan ik geen 100% garantie geven dat u daadwerkelijk van u schimmelnagels af komt. Maar dat kan niemand. Het is nu eenmaal heel moeilijk om schimmelnagels te bestrijden.  Gemiddeld duurt het 1 tot 2 jaar om de schimmelinfectie te bestrijden. Een teennagel groeit 1 mm per maand het heeft dus zijn tijd nodig. En het ligt er maar helemaal aan in wat voor staat de nagels zijn. Het is wel zo, hoe eerder u start met de behandeling hoe groter de kans tot slagen. Blijf dus niet te lang rond lopen met het vermoeden dat u last heeft van schimmelnagels.
Wat houd het anti schimmelnagel plan in?

·        Stap 1
Wanneer u het vermoeden heeft last te hebben van schimmelnagels neem dan contact met mij op, u kunt mij bereiken op 06-30146280. Ik kom dan geheel vrijblijvend bij u langs om u voeten te checken. Wanneer ik niet zeker ben dat het daadwerkelijk om schimmelnagels gaat,  raad ik u aan om om bij de huisarts een test te laten doen. Maar meestal is het wel duidelijk en kunnen we gelijk met de behandeling starten.

·        Stap 2
Wanneer het daadwerkelijk om schimmelnagels gaat kunnen we beginnen met het behandelplan. U moet zelf wel consequent zijn om het succes van slagen te behalen.
U schaft de antischimmelspray aan en eventueel de olie om de groei van de nagels te bevorderen. U behandelt u nagels 2 x per dag met de spray en eventueel ook met de olie. U dient ook u schoenen met deze spray te behandelen. Sokken en bad matjes worden op 60 graden gewassen, draag slippers in vochtige ruimtes, was u voeten met regelmaat maar gebruik niet te veel zeep, droog de voeten goed af, ook tussen de tenen.

·        Stap 3
In het begin kom ik elke zes weken bij u langs en dan behandel ik de aangetaste nagels door middel van het dunner frezen van de nagels. Dit is pijnloos. U zult merken dat u nagels minder pijnlijk zijn in de schoenen en ze zien er al een stukje beter uit. U krijgt hierbij een volledige pedicure behandeling. Duur van de behandeling ligt aan de conditie van de nagels en voeten en zal tussen de 60 en 90 minuten liggen.


Het kostenplaatje even op een rijtje.

Intake gesprek en voeten check: geheel vrijblijvend en gratis.

HFL Solutionspray-antischimmelspray: € 14,95
Met 1 flesje doet u ongeveer 2 á 3 maanden.

Dadi’Oil voor de bevordering van de groei van de nagels: € 22,50 (optioneel)
Met 1 flesje doet u heel erg lang.

Elke zes weken een pedicure behandeling en het dunner vrezen van de nagels: € 29,50

Eventueel is de behandeling uit te breiden met het plaatsen van kunstnagels door middel van gel  (zie foto hier naast) waar dan eventueel weer een gellak overheen kan.
Kosten hiervan zijn:
Plaatsen van gelnagels voor de grote teennagel is: € 7,50 per stuk
Voor de overige nagels is dit: € 5,50 per stuk
Alle tien de nagels: € 50,00

Gellak: € 19,50

Nogmaals, ik geef geen 100% garantie maar zoals u op de foto’s kunt zien kunnen wij een heel eind komen. Bel mij vandaag nog op, 06-30146280  voor een vrijblijvende voetencheck.
Dan zorgen wij er samen voor dat u weer mooie teennagels krijgt.
E-mailen
Bellen
Info
Instagram